Редактор: e-mail: Колаж Нова Тв, БНТТе можеха да се държат партньорски, а

...
Редактор: e-mail: Колаж Нова Тв, БНТТе можеха да се държат партньорски, а
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Те можеха да се държат партньорски, а се държаха като предатели

Редактор: 

e-mail: 

Колаж Нова Тв, Българска национална телевизия

Те можеха да се държат партньорски, а се държаха като предатели. Отговорността е тяхна. Това беше късият коментар на Тошко Йорданов от " ИТН ", преди да влезе в Народното събрание. Христо Иванов от Демократична България пък добави: Надявам се към момента здравият разсъдък да надделее. Ако не се осъществя третия мандат, отиваме на избори.

След невижданата обстановка тук в Народното събрание имаше председателски съвет на който е взето решение, че ще има още веднъж втори председателски съвет по-късно, на който ще се реши дали ще има гласоподаване в пленарната зала или ще се почете заявката, което Пламен Николов подаде и към президентската институция, и към ръководителя на Народното събрание Ива Митева А тук преди да стартира съвещанието, бяха разнообразни настроенията от страна на политическите партии, още веднъж се заприказва за изменничество и искане на постове, а други приканиха за разсъдък, съобщи от Народното събрание репортерът на Нова Тв Евелина Николова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР